Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Astro Gaming heeft de eerste modellen ontwikkeld voor de aankomende generatie consoles. Het zijn vernieuwde uitvoeringen van een bestaande serie. De Astro A20 Gen 2-headset is de eerst onthulde headset voor de PlayStation 5 en Xbox Series X.

De A20-headset valt onder de instapmodellen van de fabrikant, maar hebben toch een premium uitstraling. Er zijn in de vernieuwde versie enkele zaken onder handen genomen om dit model beter te maken dan zijn voorganger. Zo moet het comfort verbeterd zijn voor lange speelsessies en zijn er verschillende profielen in te stellen met vaste instellingen. Dit is erg handig wanneer je bij games andere geluidsinstellingen wilt hebben dan bijvoorbeeld bij het kijken van een film. Met een volle accu kan je naar zeggen tot wel vijftien uur genieten voordat je de headset met de USB-C-kabel op dient te laden.

We zijn verheugd om een nieuwe generatie van onze A20-headset te lanceren die volledig compatibel is met Xbox Series X en PlayStation 5. De A20 levert de geluidskwaliteit, het comfort en de duurzaamheid die gamers verwachten van ASTRO met uitstekende draadloze prestaties en multiplatform-potentieel voor een aantrekkelijke prijs. – Aron Drayer, VP Marketing bij ASTRO Gaming.

De Astro A20 Gen 2-headset heeft de adviesprijs van €119 en is vanaf oktober bij Astro te verkrijgen. Vanaf januari 2021 is het ook mogelijk om de headset bij andere retailers te kopen.