Doorgaan naar artikel
Jaime Andreas
Jaime Andreas
Redacteur
Profiel

Goed nieuws voor de fans van Star Wars, maar vooral goed nieuws voor de fans van Baby Yoda. Het officiële Twitteraccount van Star Wars maakt bekend dat er vanaf 30 oktober 2020 nieuwe afleveringen van The Mandalorian te zien zijn op Disney Plus.

In het eerste seizoen van The Mandalorian reist een premiejager, die wordt gespeeld door acteur Pedro Pascal (Narcos), het universum rond. Hierbij jaagt hij op gevaarlijke individuen. Bij het inleveren van zijn buit, krijgt hij de opdracht een doelwit op te sporen. Dit doelwit blijkt een kind te zijn van hetzelfde ras als Yoda en iedereen zit achter het kind aan. Vanaf dat moment wordt het de taak van de premiejager om dit kind (Baby Yoda) te beschermen.

Soms duurt het een flinke tijd voordat er een volgend seizoen van grote series uit wordt gebracht. Het tweede seizoen van The Mandalorian heeft gelukkig maar een jaar op zich laten wachten. Na de première van seizoen 1, maakte regisseur Jon Favreau bekend dat ze waren begonnen met het filmen van het tweede seizoen.

Verder nieuws over eventuele nieuwe acteurs en trailers is nog niet naar buiten gebracht.