Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Hardwarefabrikant Razer heeft hun Naga Trinity-muis onder de loep genomen en zijn aan de tekentafel gaan zitten. De muis was drie-in-één-modulair opgebouwd. De Razer Naga Pro is eveneens voorzien van de drie modulaire modules en is daarnaast ook nog eens voorzien van de nieuwste gaming-technologieën.

De Naga Pro heeft een vernieuwd ontwerp waarmee de modulaire zijplaten magnetisch zijn bevestigd. De zijplaten bevatten twee, zes of twaalf volledig programmeerbare knoppen. Hierdoor kan je voor elk gamegenre een gewenste zijkant bevestigen. Speel je een MMO/RTS-game dan kies je voor de zijkant met twaalf knoppen en kan je elke knop een specifieke functie toewijzen die je in-game kunt gebruiken. Speel je bijvoorbeeld een shooter dan kies je voor de zijkant met twee knoppen.

Alle instellingen zijn met Razer Hypershift via de Razer Synapse-software te programmeren. Dit geldt overigens ook voor de aanwezige RGB-verlichting. Op het interne geheugen is ruimte voor maar liefst vijf verschillende profielen zodat je snel kunt wisselen wanneer je een andere game speelt met de juiste instellingen voor de juiste knoppen.

De Razer Naga Pro is tevens voorzien van de HyperSpeed Wireless-technologie, wat zorgt voor een razendsnelle en stabiele draadloze verbinding zonder vertragingen. De aanwezige accu houdt het bij een bleutooth-verbinding maar liefst 150 uur vol voordat deze opgeladen dient te worden. Dit kan middels de bijgeleverde Razer SpeedFlex-kabel, maar ook via een los verkrijgbare Razer Mouse Dock Chroma.

De Razer Naga Pro is direct leverbaar voor de adviesprijs van €169,99.