Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Deze maand nog moet iOS14 verschijnen voor de meeste iPhones. Deze nieuwe versie van het besturingssysteem van de iPhones verandert weer een hoop. Waar in het verleden beta-testers altijd rustig Pokémon GO konden verder spelen, is dat bij de laatste versie die nu nog in de testfase is niet zo. Ook niet de meest recente update van Pokémon GO, die vannacht is verschenen.

Het lijkt er dus op dat we voor het gebruiken van iOS14 echt moeten wachten tot er een officiële versie is. Een precieze datum is er nog niet voor, maar wel is zeker dat we deze maand nog (normaal gesproken) de nieuwe iOS kunnen installeren. Het lijkt erop dat Niantic overigens de bèta’s blokkeert. Vermoedelijk is het dus met een simpele aanpassing op te lossen.

Wil je ons ook in deze tijd steunen en profiteren van exclusieve extra’s? Support ons dan via Patreon! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste gamenieuws, maar ook alles over Pokémon GO via onze vernieuwde pagina en op sociale media: Facebook en Telegram.