Doorgaan naar artikel
Call of Duty: Black Ops Cold War-multiplayerbeelden gelekt
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Vorige week is de game officieel onthuld en aankomende week wordt de multiplayer uit de doeken gedaan. Toch lijkt het erop dat er al Call of Duty: Black Ops Cold War-multiplayerbeelden zijn gelekt.

De game is nog in ontwikkeling, maar toch hebben enkele streamers al een testversie mogen ontvangen. Tijdens het spelen heeft één van de streamers per ongeluk een livestream gestart waarop te zien was hoe hij met de nieuwe game aan het spelen was. Opvallende kijkers hebben de video op verschillende plekken geüpload, maar Activision probeert deze direct te verwijderen. De video’s tonen beelden wat lijkt op een multiplayer-potje waarbij een mogelijke nieuwe modus te zien zou zijn. In veel shooters dien je een bepaald punt of vlag te verdedigen, maar hier lijkt het erop alsof je enkele belangrijke personen moet beschermen of juist zien te vangen.

Onder andere op Reddit is de video nog te zien, maar voor hoe lang is de vraag. Activision wil natuurlijk niet dat hun multiplayer al bekeken kan worden voordat deze officieel is onthuld. De omgeving die te zien is op de video heeft veel weg van het Amerikaanse Miami. Op woensdag 9 september wordt de multiplayer onthuld. Call of Duty: Black Ops Cold War zal vanaf 13 november in de winkels liggen voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Later zal de game ook naar de PlayStation 5 en Xbox Series X komen.

Full 6 minute gameplay of Cold war from r/blackopscoldwar