Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Deze week is het Mega Raid-week en kunnen we Mega Pidgeot vrijspelen. Om dit te bereiken moeten we als wereldwijde community twee miljoen Mega Raids doen. Normaal is dit een eitje, voor een community die tientallen miljoenen spelers kent. Maar Niantic heeft nog geen update gegeven over het wel of niet behalen van het doel. Het is dan ook maar de vraag of we al zover zijn.

We hebben nog tot en met morgenavond om Mega Pidgeot vrij te spelen. Mochten we het niet halen, dan zou dit voor het eerst in de geschiedenis van het spel zijn. Aan de andere kant horen we maar weinig echt positieve berichten over Mega Raids en Mega Evoluties, dus mogelijk dat bijna niemand ze doet.

Als er meer bekend is over de status dan delen we het natuurlijk via onze kanalen! Overigens is dit geen oproep om alsnog Mega Raids te gaan doen. Dat moet iedereen natuurlijk zelf weten.

Wil je ons ook in deze tijd steunen en profiteren van exclusieve extra’s? Support ons dan via Patreon! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste gamenieuws, maar ook alles over Pokémon GO via onze vernieuwde pagina en op sociale media: Facebook en Telegram.