Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Mobvoi kennen we voornamelijk van de TicWatch, een slim horloge waar ze al enkele modellen van hebben uitgebracht. De fabrikant heeft ook de nieuwe draadloze TicPods 2 Pro Plus onthuld.

De oordopjes zijn een verbeterde versie van de al bestaande TicPods 2 Pro. Wat het uiterlijk betreft is er niet veel veranderd en lijkt het nieuwe model erg veel op zijn voorloper, maar de Plus-versie beschikt over enkele slimme functies. Zo heeft Mobvoi de Single Pairing-functionaliteit toegepast. Dit houdt in dat de dopjes los van elkaar gebruikt kunnen worden. Je bent dus niet verplicht om beide dopjes te gebruiken, maar je kan ervoor kiezen om bijvoorbeeld enkel het linkerdopje te gebruiken. Wanneer je deze weer terug plaatst in de oplaadcase, dan zal deze weer worden bijgeladen zodat de accu weer net zo vol is als het niet gebruikte dopje.

Je kan ongeveer vier uur gebruikmaken van de TicPods 2 Pro Plus wanneer deze volledig is opgeladen. Middels de oplaadcase kan je dit verlengen met twintig uur. Daarnaast zijn er ook functionaliteiten aanwezig als spraakbediening waardoor je bijvoorbeeld middels stembesturing het volume kunt wijzigen of naar het volgende nummer kan gaan. Het is overigens ook mogelijk om op beide dopjes aanraakbediening te gebruiken.

De draadloze TicPods 2 Pro Plus zal in de kleuren Navy en Ice beschikbaar zijn voor de adviesprijs van €139,99.

TicPods 2 Pro Plus