Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Smartphonefabrikant Huawei heeft nieuwe draadloze oordopjes ontwikkeld en deze zullen morgen worden onthuld. Het gaat om de Huawei FreeBuds Pro-oordopjes.

De nieuwe set draadloze oortjes zijn een opvolger in de FreeBuds-serie en vormen ook direct het vlaggenschip van het Aziatische bedrijf. De FreeBuds Pro hebben een volledig nieuw design gekregen voor zowel de dopjes als de oplaadcase. Ze lijken daarmee erg op de Apple Airpods Pro. Daarnaast zijn ze voorzien van verbeterde noise cancelling waarbij het omgevingsgeluid weggefilterd wordt. Helaas is er niet zoveel bekend over de accuduur. We weten enkel dat ze voorzien zijn van een relatief kleine 52,5mAh-accu. Hoeveel uur je hiermee zou kunnen luisteren is helaas niet bekend.

Helaas is er nog niet veel informatie bekend en zullen we voor de specificaties nog even moeten wachten op de officiële onthulling. Naar verluidt zullen er drie kleuren beschikbaar zijn, namelijk wit, zilver en donkergrijs en zal de Europese adviesprijs ongeveer €149 zijn.