Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Twee weken geleden werd de nieuwe game in de CoD-serie onthuld. De fans kregen toen enkel de singleplayer te zien waarin ze het verhaal kunnen volgen. Zojuist is de Call of Duty: Black Ops Cold War-multiplayer onthuld. Dit ging gepaard met een trailer, met als kers op de taart flink wat live gameplay van verschillende bekende streamers.

De filmische beelden uit de trailer, die overigens op de PlayStation 5 is opgenomen, neemt ons mee naar 1983. De actie zal zowel ter land als ter zee plaatsvinden, wat ook later te zien was in de livestream van de streamers. De modi Control en Hardpoint maken hun terugkeer naar de game, waarbij de laatstgenoemde een aanpassing heeft gekregen waar de locatie van de volgende hardpoint wordt aangegeven. Ook komt er een nieuwe modus waarin 40 spelers verdeeld over 10 teams het tegen elkaar opnemen.

Op 8 oktober gaat de open beta van start zodat de spelers alvast aan de slag kunnen met de game. Op basis van de feedback zullen de ontwikkelaars de laatste hand leggen op de game voordat deze op 13 november in de winkel zal liggen. Later zal de game ook naar de nieuwe generatie consoles komen.