Doorgaan naar artikel
Rutger Engel
Rutger Engel
Hoofdredacteur
Profiel

De nieuwste DLC: Borderlands 3: Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck is vanaf nu beschikbaar en dat gaat gepaard met de actievolle trailer die je onderaan de pagina kan vinden.

Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck is de vierde DLC van het alweer een jaar oude Borderlands 3. In deze uitbreiding gaan we (letterlijk) de gedachtes van Psycho Krieg in om de “sleutel” voor Vaulthalla te vinden. Dit moet voor bizarre situaties zorgen, want hierdoor zien we de wereld vanuit het perspectief van de gestoorde Krieg en krijgen we te zien wat hij vindt van bekende personages die wij als goed ervaren. Zoals altijd zullen er ook een boel nieuwe wapens te vinden zijn waarmee je mogelijk weer nieuwe builds voor je favoriete personages kan gaan maken.

Voor elke Borderlands 3-speler, met of zonder deze DLC, is ook het maximale level weer verhoogd. Je kan nu vijf levels extra omhoog, tot 65. In het begin van de game was het maximale level 50, dus je kan inmiddels een flinke hoeveelheid extra vaardigheden leren en builds die in het begin helemaal niet mogelijk waren, zijn dat nu wel.

Kijk voor meer nieuws rondom Borderlands 3 uit naar zaterdag, waar aankondigingen plaats zullen vinden op het digitale PAX Online.