Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Het is vandaag op de kop af precies vijf jaar geleden dat Pokémon GO aangekondigd werd. Toen nog met een trailer die grafisch gezien in de verste verte niet lijkt op wat het spel uiteindelijk is geworden. Maar toen al werd Raid Battles (pas toegevoegd in 2017) en Trainer Battles (pas toegevoegd in 2018) gezien als belangrijke onderdelen van het spel.

Het verschil tussen de trailer toen Pokémon GO aangekondigd werd en het uiteindelijk spel is groot, maar dat neemt niet weg dat heel veel mensen uiteindelijk de game zijn gaan spelen. Uiteindelijk moesten we toen nog tien maanden wachten voor het spel hier verscheen overigens.

Benieuwd naar de trailer die toen werd gebruikt, bekijk hem dan in dit artikel! Overigens staan bij de trailer 9 september als plaatsingsdatum, maar hij werd pas vrijgegeven op YouTube op 11 september. En we willen The Silph Road-community bedanken voor de reminder dat dit vandaag was!

Wil je ons ook in deze tijd steunen en profiteren van exclusieve extra’s? Support ons dan via Patreon! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste gamenieuws, maar ook alles over Pokémon GO via onze vernieuwde pagina en op sociale media: Facebook en Telegram.