Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

The Silph Road heeft sinds het verschijnen van de Mega-evoluties ook onderzoek gedaan naar de Mega Shiny-rates. Zoals we ondertussen weten kun je de Pokémon die je bevecht in Mega Raids ook shiny krijgen na een raid en die kans lijkt een stuk hoger te liggen dan gemiddeld. Normaal is de kans dat een Pokémon in het wild shiny is op een aantal uitzonderingen na één op 450. Bij de Pokémon die je uit Mega Raids krijgt is die kans één op zestig.

Jammer genoeg zijn de huidige Mega Raids voor de meesten nog niet echt interessant, maar het is wel goed nieuws dat de Mega Shiny-rates hoger liggen. Zodra er Pokémon komen die nog geen Community Day hebben gehad, is er een extra reden de Mega Raids te doen. Alhoewel ze nog altijd niet geliefd zijn.

Wil je ons ook in deze tijd steunen en profiteren van exclusieve extra’s? Support ons dan via Patreon! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste gamenieuws, maar ook alles over Pokémon GO via onze vernieuwde pagina en op sociale media: Facebook en Telegram.