Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

De bijzonder populaire battle royale van CoD wordt massaal gespeeld en zit inmiddels al in zijn vijfde seizoen. Er is door de tijd heen flink wat toegevoegd aan wapens, operators en nog veel meer. Vooralsnog dienen de spelers achter hun console of computer te kruipen, maar hier lijkt verandering in te komen in de vorm van een Call of Duty: Warzone Mobile.

Hoewel het geen officiële aankondiging is, worden er wel conclusies getrokken uit een vacature die even open heeft gestaan. In deze vacature werd onder andere vermeld dat je gaat werken aan een nieuwe mobiele game genaamd WZM. Dit zou de afkorting kunnen zijn voor Warzone Mobile. De studio is op zoek naar ontwikkelaars die ervaring hebben met mobiele firstperson-shooters in de Call of Duty-franchise. De vacature is inmiddels offline gehaald

Activision heeft vorig jaar al Call of Duty: Mobile uitgebracht en die bevat naast een multiplayer ook een battle royale-modus. Het blijven geruchten gezien er niets is bevestigd door Activision. Hopelijk zullen we snel meer duidelijkheid krijgen.