Doorgaan naar artikel
Pokémon GO-versie 0.187.1 verschijnt nu al in sommige stores
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Gisterennacht verscheen er ineens heel snel en enigszins onverwacht een nieuwe update voor Pokémon GO. De reden hiervoor is logisch, namelijk het verschijnen van iOS 14 en om die versie te ondersteunen was een nieuwe versie van Pokémon nodig. Maar nu al is Pokémon GO-versie 0.187.1 onderweg naar de stores. Dit is alweer een update op de eerdere update van gisteren.

Normaal komt een zogenaamde .1-update om kleine bugs op te lossen. Dit keer is dat vermoedelijk ook het geval. In de code is wel een update gevonden rondom het downloaden van assets. Dit is iets waarmee je een deel van de gegevens die op de server staan, naar je telefoon kunt downloaden. Dit zorgt ervoor dat je minder data verbruikt tijdens het spelen en dat het spel iets soepeler loopt.

Zodra Pokémon GO-versie 0.187.1 voor iedereen verschijnt, delen we het natuurlijk via onze sociale media.

Wil je ons ook in deze tijd steunen en profiteren van exclusieve extra’s? Support ons dan via Patreon! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste gamenieuws, maar ook alles over Pokémon GO via onze vernieuwde pagina en op sociale media: Facebook en Telegram.