Doorgaan naar artikel
Pokémon GO Buddy Walking Goals krijgen meer context in Pokémon GO-code
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Eerder deze week leek al duidelijk te worden met dank aan de datamine van Pokémon GO-versie 0.187.0 dat er nieuwe wandeldoelen zouden komen. Nu lijkt het erop dat dit Pokémon GO Buddy Walking Goals betreft. De Pokéminers hebben namelijk code gevonden die ondersteunt dat bij de informatie van je buddy bepaalde kilometerafstanden en het aantal gelopen stappen geregistreerd worden.

In eerste instantie leek het erop dat er ook een badge gekoppeld was aan de Pokémon GO Buddy Walking Goals. Maar dat lijkt nu niet meer het geval. Wat er wel voor beloning is weten de Pokéminers nog niet op basis van de informatie die er nu is. Er wordt nog altijd gespeculeerd dat dit te maken heeft met mega evoluties. Niantic heeft namelijk wel gezegd iets met wandelen en mega evoluties te doen, maar nog niet wat.

Wil je ons ook in deze tijd steunen en profiteren van exclusieve extra’s? Support ons dan via Patreon! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste gamenieuws, maar ook alles over Pokémon GO via onze vernieuwde pagina en op sociale media: Facebook en Telegram.