Doorgaan naar artikel
Logitech MX Anywhere 3 onthuld
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Logitech heeft een nieuw model toegevoegd aan de muizencollectie, want zojuist is de Logitech MX Anywhere 3 onthuld. De muis is een compactere en lichtere variant van de MX Master 3-muis.

De muis valt onder de low-profile-modellen en is ideaal voor ontwerpers en ontwikkelaars. Daarnaast is de muis zo ontwikkeld dat hij op vrijwel elk oppervlak prima kan werken, zelfs op glas. Ook beschikt de MX Anywhere 3 over de geavanceerde MagSpeed-scrollfunctie waarmee je tot wel 1000 lijnen per seconde kan scrollen zonder enig geluid te maken met het wieltje. De muis is in staat om automatisch te schakelen tussen de snelle en de normale scrollfunctie. Dit wordt gedaan op basis van de kracht en snelheid waarmee je het wieltje bestuurd.

De draadloze Logitech MX Anywhere 3 is voorzien van een USB-C-aansluiting om de accu snel te kunnen opladen. Met een volle accu kan je er tot wel zeventig dagen gebruik van maken voordat je de accu weer moet opladen. Door de snellaadfunctie kan je na één minuut laden de muis voor drie uur gebruiken. Het is bovendien ook mogelijk om de muis tot wel drie apparaten gelijktijdig te verbinden en middels een schakelknop te wisselen tussen de laptop of computer waar je op dat moment mee wilt werken.

De Logitech MX Anywhere 3 is te gebruiken op Windows, MacOS, iPadOS, ChromeOS en Linux.  Vanaf eind september ligt de muis in de winkel voor de adviesprijs van €89,99.