Doorgaan naar artikel
Nieuwe draadloze Razer-producten op komst
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Razer is een van de bekendste fabrikanten als het gaat om randapparatuur voor gamers. Zo brengen ze regelmatig nieuwe draadloze Razer-producten op de markt, waaronder de Razer BlackShark V2 Pro, BlackWidow V3 Pro en de DeathAdder V2 Pro.

De Razer BlackShark V2 Pro is een draadloze headset en is een aanvulling op de onlangs uitgebrachte BlackShark V2. Zo is het Pro-model voorzien van een nieuwe microfoon met een extra speaker-ruimte. Ook is de headset voorzien van de Razer HyperSpeed Wireless-technologie waarmee er vrijwel geen latency, oftewel vertraging, plaatsvindt. De 50 mm Titanium drivers zorgen voor een helder en zuiver geluid met een krachtige bas.

De 9,9 mm HyperClear Supercardioid-microfoon zorgt voor een kraakhelder spraakkwaliteit tijdens het gamen. Het omgevingsgeluid wordt gefilterd waardoor enkel de spraak goed wordt doorgevoerd. Met een totaalgewicht van 320 gram is de headset erg licht en uitermate goed geschikt voor lange speelsessies. Om zweetvorming te verminderen is de hoofdband en oorkussens voorzien van ademend FlowKnit-stof.

Nieuwe draadloze Razer-producten

De Razer DeathAdder V2 Pro is een draadloze muis en een opvolger van de originele muis uit 2006. Het is één van de meest populaire gamingmuizen van Razer. Ook dit model is voorzien van de HyperSpeed-technologie voor optimaal draadloos gebruik. De aanwezige accu is goed voor 120 uur speelplezier bij gebruik van Bluetooth. De DeathAdder V2 Pro is voorzien van de nieuwste generatie Optical Mouse Switches van Razer voor een snelle tactiele klik zonder het risico van onbedoelde dubbelklikken. Deze robuuste schakelaars gaan tot wel zeventien miljoen muisklikken mee.

De DeathAdder V2 Pro is voorzien van acht programmeerbare knoppen en RGB-verlichting dat allemaal via de Synapse 3-software is aan te passen. Middels het interne geheugen is het mogelijk om maximaal vijf profielen op te slaan om snel te kunnen schakelen wanneer je verschillende instellingen wilt gebruiken. De muis kan middels de bijgeleverde kabel worden opgeladen, maar ook via de los verkrijgbare Razer Mouse Dock Chroma.

Nieuwe draadloze Razer-producten

Het derde product is de Razer BlackWidow V3 Pro, een draadloos toetsenbord en de nieuwste toevoeging aan de BlackWidow-familie. Ook de BlackWidow is voorzien van de HyperSpeed-technologie voor minimale vertraging. De interne accu is goed voor 200 uur speelplezier en kan worden opgeladen met de bijgeleverde USB-C-kabel. De verbeterde Razer Mechanical Switches en Doubleshot ABS Keycaps zorgen voor een goede game-ervaring.  De Yellow Mechanical Switches zijn voorzien van silicone geluidsdempers waardoor ze stiller zijn dan voorheen.

Het geheel is voorzien van een solide en duurzaam aluminium frame met extra mediatoetsen en multifunctionele draaiknop. Het toetsenbord kan met drie verschillende apparaten worden verbonden en kan er snel geschakeld worden tussen de verschillende apparaten. Ook de BlackWidow V3 Pro is voorzien van RGB-verlichting die via de software naar wens ingesteld kan worden.

Nieuwe draadloze Razer-producten

De Razer BlackShark V2 Pro is direct verkrijgbaar voor de adviesprijs van €199,99. De DeadhAdder V2 Pro heeft de adviesprijs van €149,99 en de BlackWidow V3 Pro heeft een adviesprijs van €249,99. Alle modellen zijn per direct beschikbaar.