Doorgaan naar artikel
Koppel dit jaar nog Pokémon GO en Pokémon Home!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

We krijgen regelmatig de vraag wanneer Pokémon GO en Pokémon Home aan elkaar gekoppeld kunnen worden. En alhoewel er nog geen definitief antwoord is, weten we wel dat het de bedoeling is om dit dit jaar nog te realiseren. En dat was niet het enige nieuws dat we vandaag kregen over de koppeling tussen de twee. Wanneer de Pokémon GO en Pokémon Home zodra dit kan koppelt, krijg je namelijk een Mystery Box in Pokémon Go. Iets wat in het verleden alleen mogelijk was door Pokémon GO en Pokémon Let’s GO te koppelen.

Daar bovenop krijg je, wanneer je de eerste keer de koppeling maakt, een speciale Melmetal als Mystery Gift in Pokémon Home, die kan Gigantamaxen. Meer informatie is er nog niet verschenen. Het is dus nog onduidelijk of je een Nintendo Switch nodig hebt voor het maken van de koppeling.

Pokémon Home is de app waar je al je Pokémon kunt bewaren en verzamelen. Deze is op zowel smartphones als de Nintendo Switch beschikbaar. Maar ze hebben niet volledig dezelfde functies. De smartphone-app werkt meer als een kijk-applicatie. Je kunt middels de app tevens Pokémon naar andere Pokémon-games overzetten. Het is echter niet mogelijk om Pokémon naar Pokémon GO te transferen.

Wil je ons ook in deze tijd steunen en profiteren van exclusieve extra’s? Support ons dan via Patreon! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste gamenieuws, maar ook alles over Pokémon GO, via onze vernieuwde pagina en op sociale media: Facebook en Telegram.