Doorgaan naar artikel
Eerste Destruction AllStars-informatie vrijgegeven door Lucid Games
Erwin Voorn
Erwin Voorn
Eindredacteur
Profiel

Destruction AllStars werd een tijdje terug aangekondigd als een launchgame voor de PlayStation 5, maar behoudens wat screenshots was er verder weinig bekend over deze Destruction Derby-achtige racegame. Lucid Games heeft recentelijk een hoop Destruction AllStars-informatie vrijgegeven via het PlayStation Blog.

Elk potje zal je in de arena gedropt worden en is het sprinten richting de dichtsbijzijnde auto. Vervolgens is het zaak om de andere auto’s te slopen. Ben je zelf het bokje, dan kan je te voet verder gaan en bijvoorbeeld voorwerpen verzamelen om vallen te zetten of proberen om de auto van een andere speler te kapen. De arena’s zullen zodanig ingericht worden dat je genoeg ruimte hebt om te manoeuvreren in zowel de auto als te voet.

De zestien speelbare helden zullen elk hun eigen vaardigheden hebben. Zo kan je onzichtbaar worden of een spoor van vuur achter laten. Ook heeft elk personage zijn/haar eigen unieke en krachtigere auto om het speelveld te domineren. Lucid Games zal hun game na de launch blijven ondersteunen met nieuwe content.

Destruction AllStars verschijnt op 19 november 2020 exclusief voor de PlayStation 5 en zal in een dynamische 4K-resolutie draaien op 60 frames per seconde. Een Digital Deluxe-versie zal ook beschikbaar zijn, met de onderstaande extraatjes:

  • 1 legendarische Character Skin en Vehicle Skin: omarm de duisternis en wordt The Crow
  • Een Dance Emote voor het personage Lupica
  • 4 banners en 5 avatars om je spelersprofiel op te fleuren
  • 10.000 AllStar Currency voor het pimpen van je personage. Deze in-game currency is te verkrijgen door het spelen van onlinepotjes