Doorgaan naar artikel
Bekijk hier de Anno 1800: Land of Lions-launchtrailer
Britt Luttik
Britt Luttik
Algemeen manager
Profiel

Vanaf vandaag is de grootste uitbreiding van de Season 2 Pass van Anno 1800 speelbaar en dat wordt geïntroduceerd met de Anno 1800: Land of Lions-launchtrailer. In de laatste DLC van deze Season Pass wordt groots uitgepakt met een gloednieuw gebied, productieketens en een verhaal.

Een expeditie naar het land Enbesa leidt tot de vraag van keizer Ketema om samen te werken aan het uitbreiden van het land. Enbesa is een droog gebied met savanneklimaat en vergt extra aandacht om ervoor te zorgen dat de droge landen weer vruchtbaar gemaakt worden door het irrigatiesysteem. Daarnaast moet je met wetenschapper Biniam samenwerken om een onderzoekscentrum te bouwen dat wetenschappers en geleerden over de hele wereld zal aantrekken. Maar niet alles gaat zonder slag of stoot, want het land wordt bedreigd door buitenlandse invloeden die hun macht proberen uit te oefenen.

Land of Lions is vanaf nu verkrijgbaar als onderdeel van de Season 2 Pass of los te koop. Hiervoor is de basisgame Anno 1800 vereist.