Doorgaan naar artikel
Electabuzz- en Magmar-Community Day is aangekondigd voor november!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Zojuist heeft Niantic Electabuzz- en Magmar-Community Day  aangekondigd voor november en het is niet één dag, maar beiden krijgen een eigen dag komende maand. Op 15 november is het Electabuzz-Community Day en op 21 november is het Magmar-Community Day. De tijden zijn net als de laatste keren voor beiden dagen van 11.00 uur tot 17.00 uur, maar de bonus is nog niet bekend.

Uiteraard zou het ook logisch zijn als tijdens de Electabuzz- en Magmar-Community Day  eieren centraal staan. Ook daarover weten we nog niets. Net als de aanvallen voor de twee, want ook die weten we nog niet. Zodra er meer nieuws is, melden we het via onze sociale kanalen!

Wil je een Nintendo Switch winnen? Volg dan dit Instagram-account! Bij 10.000 volgers gaat de Nintendo Switch eruit! Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste gamenieuws, maar ook alles over Pokémon GO, via onze vernieuwde pagina en op sociale media: Facebook en Telegram.