Doorgaan naar artikel
Nieuwe Destruction AllStars-trailer is wat chaotisch; spelmodi zijn bekend
Erwin Voorn
Erwin Voorn
Eindredacteur
Profiel

Vorige week maakte Lucid Games al bekend dat er een nieuwe Destruction AllStars-trailer aan zat te komen en vandaag was het zover. In een korte trailer zagen we in een aantal clips verschillende mogelijkheden en vaardigheden voorbijkomen. Helaas was het allemaal wat chaotisch wat de video ons voorschotelde en hebben we nog steeds niet echt een goed beeld van wat we kunnen verwachten van deze Destruction Derby-achtige game.

Via het PlayStation Blog heeft de ontwikkelaar ook de verschillende spelmodi bekendgemaakt. Er zullen vier modi aanwezig zijn, die je solo of in teamverband kunt spelen. Daarnaast is er ook nog een trainingsmodus aanwezig met een tutorial. De vier modi zijn:

  • Mayhem
  • Carnado
  • Stockpile
  • Gridfall

Verder kun je uitdagingen aangaan tegen computergestuurde tegenstanders in de Challenges Series en zullen er flink wat cosmetische voorwerpen te verdienen zijn om je personage en auto er cool uit te laten zien.

Destruction AllStars zal in februari 2021 verschijnen voor de PlayStation 5 en zal dan de eerste twee maanden als PlayStation Plus-titel te downloaden zijn.