Doorgaan naar artikel
GO Battle League-seizoen 6-ranking vereisten zijn onder voorbehoud bekend
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Volgende week maandag om 22.00 uur begint het zesde seizoen van de GO Battle League, maar heel veel weten we nog niet. Wat we wel weten is dat we vierentwintig ranks krijgen en met dank aan de dataminers weten we ook hoe je kunt stijgen in ranks gedurende het seizoen. De zogenaamde GO Battle League-seizoen 6-ranking vereisten zijn namelijk gevonden:

Zoals je in de eisen voor de GO Battle League-seizoen 6-ranking kunt zien wordt er afwisselend gevraagd om een aantal battles te winnen en een aantal battles te doen. Het kan dus goed dat hier nog wijzigingen in komen. Het aantal extra battles zit wel iedere keer aan het einde van een groep ranks, die herkenbaar zijn aan de badgekleur. Zodra Niantic meer laat weten over het nieuwe seizoen, laten we het jullie het ook weten!

Wil je een Nintendo Switch winnen? Volg dan dit Instagram-account! Bij 10.000 volgers gaat de Nintendo Switch eruit! Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste gamenieuws, maar ook alles over Pokémon GO, via onze vernieuwde website en op sociale media: Facebook en Telegram.