Doorgaan naar artikel
Niantic plaatst teaser voor eventuele nieuwe Pokémon GO-raidboss
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

In een eerder bericht, waarin ook generatie 6 werd aangekondigd voor Pokémon GO, werd ook gesproken over een mysterieuze Pokémon die uit een Raid-ei zou komen. Deze vermoedelijk nieuwe Pokémon GO-raidboss is zojuist opnieuw geteast, maar nu in een filmpje:

En in het filmpje, dat om 18.00 uur is geplaatst, zie je een Raid-countdown-timer boven een gym. Het lijkt er dus zoals gezegd op dat er een nieuwe Pokémon GO-raidboss komt. Mogelijk al een Pokémon uit generatie 6. De timer zou om 0:00 uur Nederlandse tijd moeten aflopen. Als het nieuws echt het melden waard is, doen we dat direct rond die tijd!

Wil je een Nintendo Switch winnen? Volg dan dit Instagram-account! Bij 10.000 volgers gaat de Nintendo Switch eruit! Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste gamenieuws, maar ook alles over Pokémon GO, via onze vernieuwde website en op sociale media: Facebook en Telegram.