Doorgaan naar artikel
Nieuwe HP Envy x360 Convertible-laptop binnenkort te winnen bij NWTV
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

HP kennen we al jaren van onder andere hun printers, accessoires en laptops. In zowel de consumenten- als zakelijke markt hebben zij meerdere modellijnen beschikbaar in verschillende prijsklassen en verschillende doeleinden. Een van hun nieuwste modellen is de HP Envy x360 Convertible 13-ay0001nd, een compacte laptop met onder andere een touchscreen.

De HP Envy x360 is een 13,3 inch-model, met zoals vermeld een touchscreen. Onder de motorkap is een AMD Ryzen 5 4500U-processor verwerkt met maar liefst 6 kernen. Deze wordt ondersteund door 8GB werkgeheugen en een 512GB PCIe NVMe SSD voor de opslag. Daarnaast beschikt de laptop over een USB-C poort, HP Fast Charge voor snel opladen van de accu en zijn er Bang & Olufsen-speakers aanwezig. Ook is er een krachtige accu aanwezig die het tot wel 16 uur volhoudt.

Daarnaast kan de HP Envy X360 Convertible op verschillende manieren worden gebruikt. Doordat het scherm 360 graden draaibaar is kan je hem niet alleen als laptop gebruiken, maar ook als tablet of als een tent neerzetten voor een presentatie. Bovendien is dit alles verwerkt in een compacte behuizing en weegt de laptop maar 1,3 kilogram.

Is dit een laptop die bij je past, dan kan je voor meer informatie terecht op de pagina van HP. Binnenkort is het tevens mogelijk om er een te winnen bij NWTV. We zijn druk bezig met het ontwikkelen van een app en hebben deze laptop gekregen om weg te mogen geven. Houdt de site in de gaten om op de hoogte te blijven hoe je kans kan maken op deze strakke laptop.