Doorgaan naar artikel
Apple Watch Series 7 krijgt nieuw design
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

De Apple Watch is al jarenlang een populaire gadget en doet meer dan simpelweg het tonen van de tijd. Door de jaren heen heeft Apple vrijwel altijd hetzelfde design gehanteerd en heeft enkel de grootte tussentijds aangepast. Toch lijkt het erop dat de Apple Watch Series 7 een nieuw uiterlijk krijgt.

De iPad Pro en iPhone 12 hebben ook een ander ontwerp gekregen in de zin van vlakke zijkanten in plaats van ronde zijkanten. Dit wil Apple ook doortrekken in de nieuwe generatie van de Apple Watch. Het re-design zou alleen betrekking hebben op de behuizing, gezien het scherm en het formaat onveranderd zou blijven. Met het nieuwe design is wel direct de koppeling te leggen met het ontwerp van de iPad Pro en iPhone 12.

Er zijn enkele afbeeldingen verschenen waarop het nieuwe ontwerp te zien is. Het is overigens voor het eerst dat de Apple Watch een andere behuizing heeft gekregen. Het is hierbij wel van belang dat de oudere Apple Watch-bandjes ook passen op het nieuwe ontwerp, maar Apple kennende zal dit wel goed komen. Helaas is er nog niet veel bekend over de Watch Series 7, maar naar verwachting zal deze volgend jaar oktober worden uitgebracht. Er is verder nog niets officieel bevestigd door Apple, dus hopelijk weten we binnenkort meer.