Doorgaan naar artikel
NWTV knijpt er een weekje tussenuit!
Stefan Manenschijn
Stefan Manenschijn
Profiel

Met het einde van dit bijzondere jaar in zicht, kunnen we bij NWTV terugkijken op een, ondanks alles, enorm succesvol jaar. De bezoekersaantallen zijn gigantisch gestegen, wat natuurlijk te danken is aan onze enthousiaste redactie. Een groot deel hebben we ook te danken aan de lancering van onze nieuwe website die het nieuws uit onze verschillende categorieën een stuk overzichtelijker weet te presenteren. Daar komt binnenkort ook nog eens de NWTV-app bij, die je op je mobiel nog sneller naar het laatste nieuws loodst.

Na een jaar dat natuurlijk naast alle hoogtepunten vooral in het teken stond van Covid-19, merken we dat we dringend behoefte hebben om de batterij weer even op te laden. Vandaar dat we de redacties vanaf kerstavond tot 2 januari even sluiten, om zo weer met frisse moed aan het nieuwe jaar te kunnen beginnen, waarin we hopen weer terug te kunnen naar wat nog niet al te lang geleden normaal was. Helemaal zonder content hoeven jullie het overigens niet te doen, want er zullen nog wel elke dag reviews verschijnen en mocht er nieuws zijn dat jullie echt niet mogen missen, dan zal dat natuurlijk gewoon zo snel mogelijk bij ons te lezen zijn!

Voor nu rest ons niets meer dan jullie alvast een fijne Kerst en gelukkig nieuwjaar te wensen en dan zien we elkaar in het nieuwe jaar weer terug!