Doorgaan naar artikel
Binnenkort mogelijk meer transparantie over Pokémon GO-eieren
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Als je wilt weten wat er in Pokémon GO-eieren zit, dan ben je afhankelijk van websites als die van ons en van The Silph Road. En dan weet je vaak ook alleen wat er nu in kan zitten, en niet wat er bijvoorbeeld in dat ei van twee weken geleden kan zitten. Daar lijkt verandering in te komen. Net als dat je bij de GO Battle League kunt zien wat er allemaal aan Pokémon als rewards in zit, kun je dit mogelijk binnenkort ook bij eieren. De Pokéminers hebben zo iets namelijk gevonden:

  • RESOURCE ID: egg_transparency_available_pokemon
  • TEXT: Available Pokémon

We zijn heel benieuwd naar deze nieuwe functie rondom Pokémon GO-eieren en hopen dat het het begin van de transparantie is die Niantic eigenlijk verplicht is te geven over kansen en inhoud.

Bij 20.000 volgers geven we weer een Nintendo Switch weg via Instagram! (winnaar van de eerste Switch vind je hier!) Wil je hem winnen? Volg dan dit Instagram-account! Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en op Facebook en Telegram.