Doorgaan naar artikel
Spelers vanaf level 40 krijgen weer Candy tijdens het voeren van Gyms
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Het is al zo langs als we ons kunnen herinneren zo, dat sinds het nieuwe gymsysteem het voeren van Gyms ook candy oplevert. Met de komst van de nieuwe levels veranderde dit ineens en was er een bug. Spelers vanaf level 40 kregen geen candy meer, terwijl lagere spelers dit nog wel kregen. Nu, ruim een maand later, is het eindelijk opgelost en krijgen spelers weer candy.

Dit is ineens opgelost en had geen update nodig aan de kans van het spel zelf. Vermoedelijk wel aan de serverkant natuurlijk. Nu het voeren van Gyms dus weer candy oplevert voor iedereen, kunnen ook de spelers die aan het sparen waren weer berries uitgeven.

Bij 20.000 volgers geven we weer een Nintendo Switch weg via Instagram! (winnaar van de eerste Switch vind je hier!) Wil je hem winnen? Volg dan dit Instagram-account! Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en op Facebook en Telegram.