Doorgaan naar artikel
Heb jij al meegedaan aan de Pokémon GO-winactie van Niantic?
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Wij geven op dit moment een ticket voor de Pokémon GO-tour weg, net als bijvoorbeeld een Nintendo Switch en een aantal andere zaken. Een link naar de actie vind je hier. Maar niet alleen wij hebben een actie waarbij je iets kunt winnen, er is namelijk ook een Pokémon GO-winactie van Niantic zelf. Daarbij kun je winnen dat ze jouw avatar gebruiken in het spel tijdens de Pokémon GO Tour: Kanto. En je hoeft niet eens een ticket te hebben!

Voor een overzicht met wat je moet doen hebben we dit artikel. Helaas heb je Twitter nodig om mee te doen, maar als je dat hebt dan kun je dus meedoen. We zijn benieuwd wie van jullie er meedoen / mee hebben gedaan en zien ook graag jullie creaties (qua outfit) en het bijbehorende team via een reactie op Facebook!

Bij 20.000 volgers geven we weer een Nintendo Switch weg via Instagram! (winnaar van de eerste Switch vind je hier!) Wil je hem winnen? Volg dan dit Instagram-account! Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en op Facebook en Telegram.