Doorgaan naar artikel
Primeape is voorlopig niet te gebruiken in de Great League
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Gisterenavond is het tweede deel van dit seizoen van de GO Battle League van start gegaan en daar hoorde ook een aantal aanvallen bij. Per ongeluk gaf Niantic Primeape voor ongeveer tien minuten de aanval Weather Ball (water-versie). Spelers die oplettend waren hebben deze aanval aan de Pokémon kunnen leren. Dit was natuurlijk niet de bedoeling. Daarom heeft Niantic voorlopig de Pokémon verboden in de Great League.

Op dit moment onderzoekt Niantic de gevolgen van deze fout. Het is niet voor het eerst dat dit gebeurt. Onbekend is of het echt veel invloed heeft, maar Primeape kan nu ineens verrassend uit de hoek komen met een wateraanval.

Bij 20.000 volgers geven we weer een Nintendo Switch weg via Instagram! (winnaar van de eerste Switch vind je hier!) Wil je hem winnen? Volg dan dit Instagram-account! Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en op Facebook en Telegram.