Doorgaan naar artikel
Niantic draait alle krachtsaanpassingen van de Pokémon GO-aanvallen terug
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Update: Ondertussen is dit door Niantic hersteld en staat alles weer zoals het hoort (dus aangepast)

Gisteren zijn de aangekondigde aanpassingen van de Pokémon GO-aanvallen, waarover je hier alles terugleest, doorgevoerd. Zojuist heeft Niantic dit echter teruggedraaid. Zo laten de Pokéminers die de code van het spel in de gaten houden weten. De aanvallen die nieuw zijn voor bepaalde Pokémon zijn niet aangepast, maar de krachtsaanpassingen wel.

Waarom de Pokémon GO-aanvallen weer zijn aangepast is onbekend. Morgen hoor je wel in de Metapodcast dat het verschil sowieso wat kleiner was dan verwacht en op Reddit doken ook al berichten op dat het niet het gewenste effect had. Mocht het een fout zijn en weer ongedaan gemaakt worden dan delen we dit natuurlijk zo snel mogelijk.

Bij 20.000 volgers geven we weer een Nintendo Switch weg via Instagram! (winnaar van de eerste Switch vind je hier!) Wil je hem winnen? Volg dan dit Instagram-account! Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en op Facebook en Telegram.