Doorgaan naar artikel
Drie nieuwe LEGO Star Wars-sets vanaf 1 maart te koop
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Langzaam maar zeker wordt er duidelijk wat we komende maand allemaal kunnen verwachten aan nieuwe LEGO-sets. Zo lieten we gisteren al weten dat er nieuwe LEGO Brick Sketches aankomen en vandaag hebben we weer drie nieuwe sets voor jullie. Dit zijn alle drie LEGO Star Wars-sets.

Resistance X-Wing

De eerste van de drie sets is de Resistance X-Wing van Poe Dameron. Je krijgt hem er dan ook bij als LEGO-minifiguur. Deze set bestaat uit slechts 60 blokjes en is te koop voor €19,99.

Foto: LEGO

AT-AT vs Tauntaun Microfighters

Onze misschien wel persoonlijke favoriet is de AT-AT vs Tauntaun Microfighters-set. Vooral omdat door de kleine opzet ze juist heel tof zijn geworden. De set bestaat dan ook ondanks de toevoeging van een AT-AT uit 205 steentjes en kost €19,99. Bouwers krijgen bij deze set twee LEGO-minifiguren.

Foto: LEGO

Imperial Shuttle

De laatste van de drie is ook de grootste. Het gaat om een nieuwe Imperial Shuttle. Deze set zal voor €79,99 verkrijgbaar zijn en bestaan uit 660 stukjes. Deze set komt met drie LEGO-minifiguren.

Foto: LEGO

Wil je jouw LEGO-verhalen, kunstwerken en ideeën ook delen met onze LEGO NWTV-community? Word dan lid op Facebook. Hier houden we je ook op de hoogte van alle nieuwe sets die eraan komen!