Doorgaan naar artikel
Stem vanaf nu op jouw favoriete LEGO-thema voor de LEGO 90th Anniversay-set!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Volgend jaar bestaat LEGO negentig jaar en dat betekent natuurlijk dat het tijd is voor een feestelijk jaar. Zo’n jaar gaat natuurlijk niet alleen gepaard met allemaal toffe nieuwe sets, maar er is ook de terugkeer van een klassiek thema. Het is nog niet helemaal duidelijk of er echt één LEGO 90th Anniversay-set komt of dat er meerdere sets komen in het thema.

Vorige maand konden we al kiezen uit heel veel thema’s, waarvan er uiteindelijk drie over zouden blijven om kans te maken als thema voor de LEGO 90th Anniversay-set. LEGO heeft er uiteindelijk vier gekozen, de top drie en LEGO Castle. Deze laatste is toegevoegd omdat LEGO het thema deels had opgesplitst in verschillende kasteel-thema’s, maar onafhankelijk van elkaar kregen die wel veel stemmen.

De vier thema’s zijn:

  1. Bionicle
  2. Classic Space
  3. Pirates
  4. Castle

Stemmen kan dus vanaf nu en dit doe je hier. Om de spanning erin te houden, zal de uitslag voorlopig nog even niet worden gedeeld.

Wil je jouw LEGO-verhalen, kunstwerken en ideeën ook delen met onze LEGO NWTV-community? Word dan lid op Facebook. Hier houden we je ook op de hoogte van alle nieuwe sets die eraan komen!