Doorgaan naar artikel
Verwacht dit weekend een grote hoeveelheid Final Fantasy XIV-nieuws
Rutger Engel
Rutger Engel
Hoofdredacteur
Profiel

We kunnen inmiddels al twee dagen aan de slag met Patch 5.45, waarin de Blue Mage-klasse een flinke update heeft gekregen (en nu tot level 70 beschikbaar is) en het nieuwste onderdeel van de Relic-wapen Quests er eindelijk is. Laatstgenoemde wordt bijzonder slecht ervaren door spelers waaronder ook wijzelf, maar we hebben goede hoop dat Square Enix hier werk van gaat maken. Toch is het weer wat nieuwe content van een geweldige uitbreiding en gelukkig kunnen we dit weekend een boel Final Fantasy XIV-nieuws verwachten.

Tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag zal er om 02:30 een grote aankondiging plaatsvinden. Alhoewel Square Enix nog niet heeft aangegeven waar het om gaat, weten we eigenlijk allemaal wel dat dit om een nieuwe uitbreiding zal draaien. Normaliter vindt deze aankondiging plaats op een Fan Fest, waar het hele publiek enthousiast joelt om de trailer, maar dat gaat nu natuurlijk niet door.

Alsof dat niet genoeg is, zal er vervolgens om 07:30 ook een stream zijn waarin we een voorproefje krijgen op Patch 5.5, de afsluiting van Shadowbringers. In Patch 5.5 zullen we een nieuw Ultimate-gevecht (een bijzonder lastige eindbaas) kunnen verwachten, iets waar wij na het epische gevecht tegen Alexander Ultimate persoonlijk erg op zitten te wachten. Verder zal het ook de afronding van de toffe NieR-raids betekenen.

Dat het een mooi weekend wordt voor fans van Final Fantasy XIV, dat is wel zeker. Houd vooral onze site in de gaten voor al dit nieuws.