Doorgaan naar artikel
Download de NWTV-app voor iOS of Android en win een HP Envy x360 Convertible-laptop!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Na enige vertraging is het eindelijk zover, de NWTV-app is te downloaden! Met dank aan Kamsteeg Software kun je nu nog makkelijker op de hoogte blijven van al je favoriete onderwerpen! Zo is er een functie om bijvoorbeeld alleen over LEGO pushnotificaties te krijgen, of juist over Pokémon (GO) of iets anders. Na het verdwijnen van de NWTV Whatsapp-service is dit een mooi alternatief om toch goed het laatste nieuws te volgen.

Downloaden:

Vanaf nu is de app voor zowel iOS als Android te downloaden via de links hieronder:

Win een HP Envy x360 Convertible-laptop!

En om de app direct een boost te geven, geven we een laptop van ongeveer €1000,- euro weg: de grootste prijs die we ooit weg hebben mogen geven bij NWTV. Om mee te doen moet je de app hebben. Daar vind je de verdere instructies.

  • Download de App
  • Open de App en open het menu
  • Klik op Prijsvraag, hier staat uitgelegd hoe je hem wint

Aankomende features

Natuurlijk is de app, net als NWTV, altijd in ontwikkeling. Daarom zullen we de komende tijd meer en meer functies toevoegen. Als je nog een goed idee hebt, dan mag je een mailtje sturen naar info@nwtv.nl. Er zal sowieso een abonnementenservice komen om advertenties binnen de app volledig uit te schakelen.

Bugs:

Helaas is er op dit moment nog een bug met de pushnotificaties. Je ziet ze wel verschijnen en je kunt er op klikken, maar ze gaan niet naar het betreffende bericht. Hier komt zo spoedig mogelijk een oplossing voor. Mocht je andere bugs zien, dan kun je een mailtje sturen naar info@nwtv.nl.