Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Steeds meer audiofabrikanten lijken wel draadloze oordopjes uit te brengen. Het meest bekende voorbeeld zijn de populaire Apple Airpods. Draadjes zijn verleden tijd en beide oorstukjes werken volledig draadloos van elkaar. Om de concurrentie aan te gaan heeft KEF de KEF Mu3 draadloze oordopjes onthuld.

KEF kennen we voornamelijk van hun high-end audioproducten en dit geldt voor de KEF Mu3 draadloze oordopjes niet anders. Ze moeten de strijd aangaan met de populaire Apple Airpods. Naast een leuk splash proof-design beschikt het draadloze setje over verschillende leuke features, waaronder active noise cancelling. Deze functie zorgt ervoor dat het omgevingsgeluid weg wordt gefilterd en dat je optimaal kunt genieten van jouw favoriete muziek.

Het stijlvolle design zorgt voor een strakke uitstraling waarbij de aanwezige dynamische drivers van 8,2 millimeter voor een fantastisch geluid zorgen. Deze drivers hebben een volledig bereik waarmee er een goed gebalanceerd geluid geproduceerd wordt in zowel de middentonen als de hoge tonen en de bas. De aanwezige accu is goed voor negen uur aan luisterplezier, maar de draagbare oplaadcase heeft nog eens genoeg power om de oordopjes op te laden voor een extra vijftien uur.

De KEF Mu3 draadloze oordopjes zijn ontwikkeld om voor elke situatie gebruikt te kunnen worden. De ergonomische pasvorm komt goed tot zijn recht tijdens het sporten, maar ook wanneer je in een luie strandstoel ligt of gewoonweg je even wilt afzonderen van de buitenwereld.

De Mu3 is vooralsnog enkel via de website van KEF te bestellen voor de adviesprijs van €230,-.