Doorgaan naar artikel
Vijf nieuwe LEGO NINJAGO-sets zijn onderweg!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Dit jaar bestaat LEGO NINJAGO tien jaar en daarom heeft LEGO natuurlijk een hoop in petto voor de reeks. Dat begon eerder dit jaar al met de Stadstuinen en gaat nu verder vanaf 1 maart met vijf nieuwe sets! Mocht je één van de nieuwe sets willen kopen dan kan dat hier eventueel straks bij LEGO zelf.

Jungledraak

De Jungledraak is een set die €39,99 gaat kosten en 506 steentjes gaat bevatten. Deze draak kan verschillende delen van zijn lichaam los bewegen. Je krijgt bij de set tevens vier LEGO-minifiguren, namelijk Eiland Lloyd, Eiland Zane, PoulErik en de Donderbeschermer.

Lloyd’s Junglechopper

De tweede set is Lloyd’s Junglechopper. Deze set bevat natuurlijk de motor van Lloyd die speciaal bedoeld is voor de jungle. Maar je krijgt er ook drie minifiguren bij, namelijk Eiland Lloyd, Eiland Nya en de Denderbeschermer. De set kost €19,99 en je krijgt er 183 steentjes bij.

Catamaran zeeslag

De grootste van de vijf sets is de Catamaran zeeslag. Voor €69,99 krijg je 780 blokjes. Daarvan kun je twee catamarans maken en je krijgt ook nog eens zes LEGO-minifiguren bij. Dat zijn Eiland Jay, Eiland Zane, Eiland Kai, het Stamhoofd Mammatus, de Denderbeschermer en de Donderbeschermer

Het dorp van de Beschermers

De vierde set is Het dorp van de Beschermers. Deze set bevat onder andere een gevangenis en een speciale totem. De set kost €49,99 en de bouwer krijgt hiervoor 632 steentjes. Daarnaast krijg je vijf LEGO-minifiguren, namelijk Eiland Cole, Eiland Jay, Eiland Kai, Stamhoofd Mammatus en de Donderbeschermer.

Jay’s Electro Mecha

Als laatste is er nog de Jay’s Electro Mecha. Dit is de enige set die geschikt is voor LEGO-liefhebbers vanaf vier jaar. LEGO doet dit door de bouwtechnieken meer toe te spitsen op de jongere leeftijd. De set kost €19,99 en brengt 105 blokjes met zich mee. Als LEGO-Minifiguren krijg je ninja Jay en de schurk Eyezor erbij.

Wil je jouw LEGO-verhalen, kunstwerken en ideeën ook delen met onze LEGO NWTV-community? Word dan lid op Facebook. Hier houden we je ook op de hoogte van alle nieuwe sets die eraan komen!