Doorgaan naar artikel
Sonic The Hedgehog 2 aangekondigd: 8 april 2022
Michelle Verrijth
Michelle Verrijth
Algemeen manager
Profiel

Het vervolg van de film Sonic The Hedgehog (2020) is door Paramount aangekondigd en staat gepland om op 8 april 2020 uit te komen. De film zal de titel Sonic The Hedgehog 2 krijgen, zoals vandaag bekend is gemaakt via een korte maar krachtige trailer.

Ondanks dat de trailer maar 10 seconden duurt, laat deze toch net genoeg zien om de kijker enthousiast te krijgen. Met hints als Tails en Emerald Hills Zone wordt de nieuwsgierigheid van de fans in ieder geval enorm gewekt.

Na de eerste film neemt Jeff Fowler ook de regie van Sonic The Hegdehog 2 op zich. Het script zal in dit tweede deel wederom verzorgd worden door Pat Casey en Josh Miller en Ben Schwartz zal weer de stem van Sonic inspreken.

Gekeken naar het einde van de eerste film, is het aannemelijk dat Jim Carrey ook terugkeert in Sonic the Hedgehog 2. Hier zal hij wederom in de huid kruipen van Dr. Robotnik, alleen nu in een meer videogameversie van zichzelf.

Na het grote succes van Sonic The Hedgehog zal ook dit deel naar verwachting de bioscoopstoelen vullen en gooit COVID-19 deze keer hopelijk geen roet in het eten.