Doorgaan naar artikel
De Marvel’s Avengers-nextgen-update komt al zeer snel
Stefan Manenschijn
Stefan Manenschijn
Profiel

Oorspronkelijk was het de bedoeling om eind vorig jaar al de superheldengame gereed te maken voor de PlayStation 5 en Xbox Series X|S, maar die planning werd helaas niet gehaald en de upgrade werd uitgesteld naar begin dit jaar. Nu hebben we hier dan ook een datum bij gekregen. De Marvel’s Avengers-nextgen-update zal op 18 maart verschijnen, samen met de gratis Operation: Hawkeye – Future Imperfect-uitbreiding.

Square Enix geeft aan dat spelers die op een nieuwe console spelen een hogere resolutie en framerate mogen verwachten, waarbij de PlayStation 5 en Xbox Series X in 4k getoond zullen worden en de Series S een resolutie krijgt van 1440p. Specifieke details over de framerate krijgen we niet, maar we gaan er een beetje vanuit dat alle versies op 60fps zullen draaien. Daarnaast zullen ook de laadtijden drastisch verbeterd worden.

Future Imperfect is een rechtstreeks vervolg op Taking Aim en volgt het verhaal van Kate Bishop. Zowel de upgrade als deze uitbreiding zijn gratis voor eigenaren van de Marvel’s Avengers-basisgame.