Doorgaan naar artikel
Rutger Engel
Rutger Engel
Hoofdredacteur
Profiel

Hearthstone vormde niet alleen de revolutie voor digitale kaartspellen, maar als spel is het ook steeds blijven ontwikkelen. Een zo’n ontwikkeling is dat er steeds betere singleplayer-content is toegevoegd in de vorm van Adventures, verhaalpakketten die uit een paar hoofdstukken ontstaan. Blizzard neemt dit nu weer een stap verder met Hearthstone Mercenaries. 

Hearthstone Mercenaries brengt tactische RPG-elementen en deckbuilding naar Hearthstone. Om eerlijk te zijn is het allemaal nog een beetje vaag en er is weinig echt over deze nieuwe modus bekend. Zo zou het singleplayer zijn, maar kan je misschien je vrienden ook uitdagen om in deze modus tegen elkaar te vechten. Het klinkt een beetje als een Hearthstone-variant van Slay the Spirewat een lastig succes is om te evenaren. We wachten rustig op meer informatie, wie weet komt er dit weekend nog wel iets!

Daarnaast is ook de nieuwe uitbreiding aangekondigd: Forged in the Barrens. Hier gaan we naar het klassieke World of Warcraft-gebied dat iedere Horde-speler van weleer maar al te goed kent. Nieuwe kaarten en helden zullen volledig bij dit thema aansluiten en we zijn erg benieuwd om te zien hoe Blizzard uit gaat pakken.