Doorgaan naar artikel
Slimme Razer Anzu-bril gelanceerd
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Het welbekende gamingmerk Razer heeft een nieuwe weg ingeslagen en heeft haar eerste slimme Razer Anzu-bril gelanceerd. Naast dat deze bril bescherming biedt voor de ogen, zorgt het ook voor luisterplezier middels open-ear audio.

De bril is voorzien van glazen die blauw licht tot wel 35% filteren, waardoor je rustiger naar beeldschermen kijkt en het betere bescherming biedt voor de ogen. Daarnaast zijn de glazen te vervangen voor zonnebrilglazen die tot wel 99% bescherming bieden tegen UVA/UVB-stralen. Zo kan de bril zowel binnen als buiten gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Daarnaast is er keuze uit een rond en een rechthoekig montuur. Door de samenwerking tussen Razer en Lensabl wordt er een korting van 15% aangeboden op glazen op sterkte speciaal voor de oorspronkelijke brildragers.

Wat de Razer Anzu extra speciaal maakt, is de open-ear audio-feature. Hiermee is het namelijk mogelijk om draadloos naar je favoriete muziek te luisteren zonder dat je iets in of over je oren hebt. Er zijn namelijk kleine speakers verwerkt in het frame van de bril. Door een aangepaste bluetooth 5.1-verbinding zal de geluidsoverdracht vloeiend en storingsvrij verlopen met een latency van 60 ms. Er is tevens een microfoon ingebouwd zodat je ook handsfree kunt bellen.

De zijkant van het frame is voorzien van een aanraakgevoelig gedeelte waarmee je kunt schakelen tussen liedjes, maar ook kunt pauzeren of telefoongesprekken kunt aannemen. Je kunt overigens ook je spraakassistent gebruiken.

De Razer Anzu is vanaf nu verkrijgbaar voor de adviesprijs van €209,99. De vervangbare zonnebrilglazen kosten €34,99.

Slimme Razer Anzu-bril
Slimme Razer Anzu-bril