Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Vandaag is alweer de derde LEGO Store in Nederland geopend. In The Mall of the Netherlands in Leidschendam is de winkel sinds vandaag gevestigd in een volledig gerenoveerd pand.

“Na maanden van verbouwen zijn we erg blij dat we eindelijk open mogen. Het is fantastisch dat we onderdeel zijn van de prachtige Westfield Mall of the Netherlands. De nieuwe LEGO Store heeft zich helemaal aangepast conform de richtlijnen van de RIVM. Je kunt tot 24 uur van tevoren een telefonische afspraak maken, dus winkelen is veilig en zorgvrij. De medewerkers staan met een grote glimlach klaar om alle bezoekers een onvergetelijke ervaring te bieden.” – Scott Roseman, districtmanager van LEGO in Nederland.

Nu er drie LEGO Stores in Nederland zijn, is vooral de Randstad goed vertegenwoordigd. Hopelijk openen de komende jaren nog veel meer winkels en dus ook vooral buiten de randstad.

Wil je jouw LEGO-verhalen, kunstwerken en ideeën ook delen met onze LEGO NWTV-community? Word dan lid op Facebook. Hier houden we je ook op de hoogte van alle nieuwe sets die eraan komen!