Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

NWTV is een van de weinige sites die dagelijks een unieke combinatie onderwerpen aan de bezoekers biedt in de vorm van nieuws, recensies, reportages en specials. Afgelopen jaar hebben we een aantal ontwikkelingen gemaakt binnen de techredactie en mede daarom zoeken we voor deze redactie vrijwilligers die ons team willen versterken.

De functie:

Zoals gezegd zoeken we voor de techredactie één of twee nieuwe redacteuren. Bij voorkeur zoeken we iemand die zich graag allround met tech en gadgets bezighoudt, maar als je echt een specialisatie hebt raden we je zeker aan ook te solliciteren. Onze NWTV-techredactie behandelt op dit moment voornamelijk smartphones, gamergear, smartwatches en audio/visueel, maar we staan natuurlijk ook open voor andere onderwerpen.

Binnen de techredactie hebben we de afspraak dat je als redacteur de verantwoordelijkheid neemt over meerdere (gemiddeld vijf) nieuwsberichten per week. Deze worden deels aangeleverd door de redactiemanager, maar we verwachten ook dat je zelf op zoek gaat naar nieuws. Daarnaast krijg je geregeld de kans om producten te recenseren.

Wat wij verwachten:

  • Je beheerst de Nederlandse taal goed
  • Kunt jezelf inleven in verschillende onderwerpen binnen je redactie
  • Bent bereid en hebt de tijd om een aantal uur per week aan NWTV te besteden
  • Kunt goed werken in een flexibele omgeving

Wat wij bieden

  • Een professionele omgeving om je redactionele vaardigheden te ontwikkelen
  • Je mag geregeld producten houden na een review (dat is van tevoren vaak niet duidelijk)
  • Een kijkje in de keuken van veel grote bedrijven
  • Een gezellige redactie

Wil je solliciteren?

Stuur dan een mailtje met je CV, een proefrecensie en een motivatie naar info@nwtv.nl. We zullen je zo snel mogelijk een antwoord sturen met eventuele extra vragen. Ook wanneer je een vraag hebt over de vacature kun je een mailtje sturen. In een eventuele volgende ronde houden we een gesprek met je via Teams.