Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Langzamerhand zijn er steeds meer gamers die in het bezit zijn van de PlayStation 5. De vraag is groter dan het aanbod, maar zo nu en dan komt er een kleine levering. Er worden ook meer accessoires uitgebracht door verschillende leveranciers. Vorige week zijn er nieuwe Trust PlayStation 5-accessoires onthuld waaronder een headset, streaming-microfoon en oplaadstation voor de controllers.

De GXT 323W Carus Gaming Headset is onder handen genomen en volledig ontwikkeld in de witte stijl van de PlayStation 5. De headset is een belangrijk onderdeel wanneer je in rust wilt gamen, maar ook wilt communiceren met je vrienden. Dit kan mede door de ingebouwde microfoon, maar ook via de GXT 258W Fyru USB Streaming Microfoon. Met deze microfoon kan je aan de slag met je streams, podcasts en is het zelfs mogelijk om muziek op te nemen.

De draadloze PlayStation 5-controllers kunnen worden opgeladen middels de Trust GXT 251 Duo Charging Dock. Je kan twee controllers tegelijkertijd kwijt op dit oplaadstation. Zo zijn ze altijd volgeladen en klaar voor een nieuwe gamesessie. Daarnaast is er ook nog de Trust GXT748 Controller Skin en de GXT 266-duimgrepen voor de PlayStation 5-controller voor extra grip. De duimgrepen zijn tevens glow-in-the-dark en vallen daarmee extra op in een donkere ruimte.

Trust PlayStation 5-accessoires
Trust PlayStation 5-accessoires
Trust PlayStation 5-accessoires
Trust PlayStation 5-accessoires