Doorgaan naar artikel
Erwin Voorn
Erwin Voorn
Eindredacteur
Profiel

IGN heeft op een van hun YouTube-kanalen een nieuwe Mass Effect Legendary Edition-video online gezet, met daarin beelden die de verschillen tonen tussen de remaster en de originele Mass Effect-trilogie op het gebied van gameplay en combat. De beelden zijn afkomstig van BioWare zelf.

Zo krijgen we bijvoorbeeld te zien dat de Mako nu niet langer meer als een drol bestuurt, maar wat meer als een gevaarlijke tank. Ook de laadtijden worden onderhanden genomen en dat is op een bepaald moment in de video duidelijk zichtbaar. De rit in de lift op de Citadel in Mass Effect duurt straks nog maar veertien seconden in plaats van bijna een volle minuut.

Behalve deze video heeft BioWare ook op het PlayStation Blog nog een flinke hoeveel informatie over de remaster gegeven. Na het zien van deze beelden klopt ons hartje in ieder geval weer wat sneller en wat ons betreft kan 14 mei niet vroeg genoeg komen. Dan verschijnt Mass Effect Legendary Edition voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.