Doorgaan naar artikel
Bekijk de shiny Snivy-familie hier!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Vanaf 11.00 uur is het Snivy Community Day en daarmee is de kans groot dat alle spelers de shiny gaan krijgen. Hij was er weliswaar al, maar Snivy zat niet in ons halfrond en was ook voor dit seizoen weinig te vinden. Dit is dus voor veel spelers de eerste echte kans. Wij vinden dat de shiny Snivy-familie één van de beter gelukte familie is die er shiny is. Dat geldt voor alle drie, want ze vallen alle drie echt op.

De jacht op shiny Snivy is vanaf 11.00 uur geopend. En we weten zeker dat hij tijdens de zes uur in Nederland ook gewoon te voorschijn komt. Wij zijn benieuwd naar jullie mooiste vangsten! Deel die via Facebook met ons als reactie na Community Day! En kijk op Instagram voor bijvoorbeeld onze mooiste vangst!

Niet alleen fan van Pokémon, maar ook van LEGO? Word dan lid van onze LEGO-groep en maak gelijk kans op een LEGO-set naar keuze t.w.v. €50,-. Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en op Facebook en Telegram.