Doorgaan naar artikel
Nieuwe datum, namen én locatie voor Down the Rabbit Hole 2021
Tessa Peters
Tessa Peters
Redacteur
Profiel

In navolging van Paaspop kiest ook Down the Rabbit Hole niet voor annuleren, maar voor verzetten. De 2021-editie van het festival is verplaatst naar het weekend van 27 tot en met 29 augustus. Oorspronkelijk stond deze gepland voor 2-4 juli, maar dankzij corona vindt de organisatie het risico op afgelasting op dat moment te groot. Om diezelfde reden zijn er sowieso weinig artiesten van plan om in juli te gaan touren. Voor augustus zijn daarentegen al vele mooie namen vastgelegd: zie hieronder voor een overzicht.

Een belangrijk gevolg van de nieuwe datum, is dat er ook gekozen is voor een nieuwe plek. Down the Rabbit Hole deelt veel materiaal met “grote broer” Lowlands, wat een week eerder plaatsvindt. Om praktische redenen zal het festival daarom dit jaar niet in Beuningen, maar in Biddinghuizen plaatsvinden.

Mensen die al sinds 2020 kaartjes hebben, mogen kiezen. Ze zijn welkom in augustus in Biddinghuizen, maar kunnen ook hun tickets omboeken naar kaarten voor de volgende editie. Deze vindt plaats op 1-3 juli 2022 op de vaste locatie in Beuningen. Daarnaast is geld terug ook een optie.

Voor degenen die nog geen kaartje hebben gaat op 1 mei om 11:00 uur de kaartverkoop van start. Voor drie dagen festival, camping en pendelbus ben je inclusief servicekosten €197,50 kwijt. De verkoop zal lopen via Ticketmaster.

De line-up tot nu toe is als volgt:

Disclosure – Doe Maar – Gorillaz – Balthazar – IDLES – Jamie xx – Jungle by Night – Little Dragon – NAO – slowthai – Spinvis – Thomas Azier – Two Door Cinema Club – Viagra Boys – Whitney – Alfa Mist – boy pablo – Chubby and the Gang – Donnie – Gaidaa – Goldband – Greentea Peng – Iguana Death Cult – Klangstof – Kumbia Boruka – L’Impératrice – Naaz – PONGO – Squid – STEAM DOWN – Whispering Sons