Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Na een eerder vermoeden afgelopen vrijdag`, en vervolgens een onthulling door Amazon China afgelopen zondag, is er nu ook de formele bevestiging. 1 augustus dit jaar komt de LEGO Super Mario ‘Avonturen met Luigi’-startset naar de winkels. En je kunt deze nieuwe startset nu al bestellen, zodat je hem ook op 1 augustus binnen hebt. Dit is precies een jaar nadat de eerste LEGO Super Mario-sets in de winkel verschenen.

Het doet ons veel plezier om Mario’s tweelingbroer Luigi te introduceren in de LEGO Super Mario familie met de nieuwe ‘LEGO Super Mario Avonturen met Luigi’ startset”, aldus Takashi Tezuka, Executive Officer en Game Producer van Nintendo Co., Ltd. “Verwelkom hem als een kameraad tijdens je avonturen in de wereld van LEGO Super Mario. De uitbreiding van Luigi en Mario samen zorgt voor nieuwe soorten spelplezier. Ik kijk ernaar uit om te zien welke spannende reizen kinderen met deze twee personages zullen maken.”,

Uiteraard is de LEGO Super Mario ‘Avonturen met Luigi’-startset te gebruiken in combinatie met alle reeds verschenen sets uit de reeks, inclusief de LEGO Mario-Startset. De extra figuren die je er in deze set bijkrijgt zijn Pink Yoshi, Boom Boom en Bone Goomba.

Zoals gezegd kun je de set nu al bestellen voor €59.99 via onder andere de officiële LEGO-store.

Wil je jouw LEGO-verhalen, kunstwerken en ideeën ook delen met onze LEGO NWTV-community? Word dan lid op Facebook. Hier houden we je ook op de hoogte van alle nieuwe sets die eraan komen!