Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Met dank aan verschillende retailers zijn er een hoop nieuwe sets voor komende zomer onthuld. Zo zijn er bijvoorbeeld vier LEGO Disney Mickey & Friends-sets op de websites van de retailers verschenen. Alhoewel het sets betreft vanaf vier jaar, zullen ook veel oudere bouwers interesse hebben. Dit komt voornamelijk doordat de sets verschillende nieuwe minifiguren krijgen.

Wanneer de LEGO Disney Mickey & Friends-sets verschijnen is nog niet helemaal duidelijk, maar wel ergens in juli van dit jaar. Zodra er meer bekend is delen we het natuurlijk via onze website en Facebookgroep! Hieronder vind je wel alvast de afbeeldingen, het aantal blokjes en de prijzen die horen bij de sets:

10772 – Mickey Mouse’s Propellor Plane

– Blokjes: 59
– Prijs: €9,99

10773 – Minnie Mouse’s Ice Cream Shop

– Blokjes: 100
– Prijs: €19,99

10774 – Mickey Mouse & Minnie Mouse’s Space Rocket

– Blokjes: 88
– Prijs: €19,99

10776 – Mickey & Friends Fire Truck & Station

– Blokjes: 144
– Prijs: €49,00

Naast de vier sets hierboven komt er ook nog een set genaamd Mickys & Donalds Farm. Deze set heeft 118 blokjes en zal €29,99 gaan kosten.

Wil je jouw LEGO-verhalen, kunstwerken en ideeën ook delen met onze LEGO NWTV-community? Word dan lid op Facebook. Hier houden we je ook op de hoogte van alle nieuwe sets die eraan komen!